20 דקות הכנה | קל | כשר | 2 סועדים
בהריון הזה הכל שונה, פחמימות באות לי רע, וסלטים באים לי כל כך טוב! אז אני חזק בעניין הרטבים והכי עפה שיוצא לי רוטב יותר טוב מקודמיו. הפעם הכנתי ויניגרט בלסמי ויוזו. זה רק נשמע מסובך אבל בתכלס זה רק לערבב כמה מרכיבים שמתארגנים עליהם מראש (רצוי בחנות שלי😜) וזהו יש לכם רוטב של מסעדה.
אפשר להכין את הרוטב מראש ולשמור עד יומיים במקרר בצנצנת/ קופסא סגורה.
מצרכים:
מצרכים לויניגרט בלסמי ויוזו:
אופן ההכנה:
1.נטרוף את כל מרכיבי הרוטב טוב טוב עד לקבלת רוטב אחיד וסמיך מעט.
2.נמזוג בנדיבות על הסלט.
3.נפזר מעל חופן תערובת גרעינים לסלט ונגיש.
בתאבון!