25 דקות הכנה | קל | כשר | 4 סועדים
את הסלט הזה הזמנתי אין ספור פעמים בוולט והאמת שגם לא מעט פעמים ניסיתי לשחזר אותו בבית, אבל בכל פעם זה לא היה זה, ניסיתי כמה סוגי דגים, ניסיתי כמה סוגי רטבים עד שהגעתי לטעם המושלם! ולא נעים לי להגיד שיצא לי אפילו טעים יותר מהמקור., מתכון לסלט יאם סום הו סלט של דג מטוגן בטעמים תאילנדיים חמצמצים מתוקים.
מצרכים:
מצרכים לקריספי דג:
אופן ההכנה:
- נצפה את קוביות הדג בקמח טפיוקה
- נטגן בשמן חם מאוד ועמוק עד להזהבה
- נוציא ונניח על נייר סופג.
- בקערה נערבב את כל מרכיבי הרוטב טוב טוב עד שהסוכר נמס.
- נערבב את כל מריכבי הסלט יחד עם הקריספי דג והרוטב ונגיש.
בתאבון!
היי, אפשר לשמור במקרר כמה ימים?
פחות מומלץ
היי. אפשר להכין מהבוקר ולהגיש בצהריים? או שעדיף להגיד מייד?
כן אפשרי
היי , מה אפשר במקום פומלה ?
כל פרי חמצמץ אחר שבא לך