20 דקות הכנה | קל | כשר | 2-3 סועדים
סלט אדום שאכלתי במסעדת קפה איטליה , סלט מתקתק וקריספי וכל כך טעים שכמובן הייתי חייבת לשחזר בבית .מומלץ להכין קורטונים בייתים כדי להגיע לטעם המושלם , אבל אם אין כוח תתמשו בקורטונים קנויים אבל לא מתובלים מידי .
מצרכים לקורטונים:
מצרכים לסלט:
אופן ההכנה:
- נחתוך את הלחם לקוביות קטנות.
- נסדר את קוביות הלחם בתבנית עם נייר אפייה.
- נזלף בנדיבות שמן זית.
- נתבלן בפפריקה מתוקה, מלח ופלפל .
- נכניס לתנור על חום של 220 מעלות עד להשחמה יפה.
- בקערה נערבב את כל מרכיבי הסלט עם הרטבים התבלינים הירקות והקורטונים ונגיש.
בתאבון!