15 דקות הכנה | קל | כשר | 3-4 סועדים
סלט אסייתי קראנצ'י מתקתק ברוטב ויניגרט תפוחים, ההשראה הגיעה מהסלט בודה בריאות של מסעדת צפרה, את המתכון שלו יש ברחבי הרשת, אבל אם תקראו אותו תראו כי עניין הכנת הרוטב לא פשוט ואני כמו שאני תמיד עושה, אני מחפשת את הדרך להכין את המנות המוצלחות מהמסעדות המוכרות במינימום מאמץ, מקסימום טעם וקרבה למקור , רק צריך להצטייד במוצרים כל השאר קללל!
לקח לי לא מעט זמן להגיע לטעם של הרוטב המושלם לסלט הזה וסוף סוף הצלחתי, תחושת סיפוק כזאת הרבה זמן לא הייתה לי. הסלט הזה טעים בזכות כמה דברים, הירקות הפריכים והטריים, הבוטנים המסוכרים שנותנים אלמנט קראנצ'י ומתוק, והרוטב שהוא חמוץ מתוק אבל יותר מתקתק מחמוץ, בקיצור זה סלט שיגרוף אצלכם הרבה מחמאות בארוחה מבטיחה!
מצרכים לסלט:
מצרכים לויניגרט תפוחים:
אופן ההכנה:
- בקערה נטרוף את כל מרכיבי הויניגרט עד לקבל אמולסיה וסמיכות טובה, אפשר גם בעזרת מוט בלנדר מי שרוצה לקצר תהליכים ואין לו כוח לטרוף במשך 5 דקות שלמות.
- בקערה נערבב את כל מרכיבי הסלט יחד עם הרוטב ונגיש!
בתאבון!
הסלט נראה מהמם ומגרה. אני אלרגית לחרדל מה אפשר במקום או פשוט לוותר?
אפשר לוותר
אליטה האלפוה!!!
מיץ תפוחים – ממש כמו מיץ של ילדים או רכז תפוחים?
אם תוכלי לצלם אז בכלל אליפות
תודה!
כן מיץ תפוחים רגיל
היי, יש מוצר זמין שיכול להיות במקום המחית מיסו?
אפשר לוותר