ביתי, מתכונים, סלטים

סלט תפו”א וטונה

10 דקות הכנה | קל | כשר | 2 סועדים

סלט תפו”א קליל ומהיר עם מה שיש לכם במקרר בטריק מהיר של חימום במיקרוגל, כמובן שאפשר לבשל את התפוחי אדמה בסיר עם מים חמים אם מעדיפים.

מצרכים:

  • 4 תפוחי אדמה קטנים- בינוניים

  • 1 בצל סגול קטן קצוץ

  • 1 בצל ירוק קצוץ

  • חופן ברוקולי מבושל / אפונה/שעועית ירוקה

  • 1 כף מיונז

    הוסף לסל
  • 1 כפית חרדל דיזיון חלק

  • חצי לימון סחוט

    הוסף לסל
  • מלח לפי טעם

    הוסף לסל
  • פלפל לפי טעם

  • 1 צנצנת שימורי טונה

    הוסף לסל

אופן ההכנה:

  1. נקלף תפוחי אדמה, נכניס לשקית קוקי ונקשור.
  2. נכניס למיקרו ל 9 דקות, ויש לנו תפוחי אדמה רכים.
  3. נחתוך את תפוחי האדמה לקוביות גדולות.
  4. נערבב את כל שאר מרכיבי הסלט.
  5. נוסיף טונה ונגיש.

בתאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *