30 דקות הכנה | קל | כשר | 4 סועדים
לקחתי את כל שאריות הירוקים שהיו לי במקרר תיבלתי בשמן זית, שום והכנתי לי אורזו וסלמון ים תיכוני מדהים
אתם יכולים לשלב איזה ירק אחר שיש לכם בבית, פטרוזיליה, שמיר, שעועית ירוקה, ברוקולי בקיצור הבנתם, שלבו מה שבא לכם באותה שיטה יצא טעים.
מצרכים:
אופן ההכנה:
1.בתבנית נערבב את כל הירוקים יחד עם השמן זית, לימון, שום, מלח ופלפל.
2.נתבל את הסלמון במרינדה עשבי תיבול שהכנו ונניח בצד.
3.נוסיף לתבנית ירוקים שלנו אורזו ונערבב טוב.
4.נמזוג מים, נערבב ונכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 20 דקות.
5.נוציא את התבנית מהתנור, נניח את קוביות הסלמון באורזו המתובל ונכניס לעוד 20 דקות בתנור.
6.נוציא ונגיש מיד.
בתאבון!
האם אפשר להכין עם פתיתים במקום עם אורזו? אי אפשר להוסיף לסל כי הוא לא קיים בחנות
כן בטח, רק להוסיף פחות מים . על כל כוס פתיתים מוסיפים כוס מים . באורזו הכמויות גדולות יותר . והאורז חזר למלאי אז עכשיו אפשר להוסיף אותו לסל