דגים נאים, מתכונים

סשימי טונה בסלסת מנגו

15 דקות הכנה | קל | כשר | 2-3 סועדים

סשימי טונה קייצי בסלסת מנגו זאת מנה סופר טעימה סופר מרשימה וסופר קלה.

  • 200 גרם סשימי טונה טריה

  • 1מנגו קצוץ

  • 1בצל שאלוט קצוץ

  • 1 פלפל צ׳ילי אדום קצוץ

  • 1 כפית ג׳ינגר טרי קצוץ

  • חופן נדיב מאוד של עלי כוסברה קצוצים

  • 2 כפות מיץ מליים

    הוסף לסל
  • 2.5 כפות שמן זית איכותי

    הוסף לסל
  • מלח ים אלנטי

    הוסף לסל

אופן ההכנה:

  1. נחתוך את הטונה לפרוסות סשימי יפות
  2. נסדר בצלחת איך שבא לנו.
  3. נערבב את כל מרכיבי הסלסת מנגו
  4. נניח ערימות קטנות מהסלסלה ליד כל סשימי
  5. נזלף מעל הכל קצת שמן זית איכותי, מלח ים אטלנטי ומי שרוצה מעט ליים סחוט.

בתאבון!

6 thoughts on “סשימי טונה בסלסת מנגו

  1. תמר הגיב:

    עשיתי פעם אחת עם טונה אדומה ויצא מושלם. עם איזה עוד דג אפשר להכין את זה? לא מצאתי טונה וממש בא לי

    1. Elita Ofek הגיב:

      אפשר עם סלמון, אינטיאס, פרידה, פלמידה

  2. רינה הגיב:

    אפשר להחליף את המנגו בפרי אחר?

    1. Elita Ofek הגיב:

      כן , אננס או תותים

  3. גל הגיב:

    בוקר. איך מכינים את הרוטב?

    1. שרי שמואלי הגיב:

      הרוטב הוא זילוף של שמן זית, מלח ים וליים סחוט מעל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *