15 דקות הכנה | קל | כשר | 2 סועדים
פרוסות של מלפפון לקראנצ׳יות פלפל צ׳ילי לקיק של חריפות ורוטב אחד מדהים בשתי שניות הכנה רק תתארגנו על כמה מצרכים ויש לכם את זה.
מצרכים:
אופן ההכנה:
- נניח מצע של פרוסות מלפפונים דקות על צלחת .
- על המלפפונים נניח פרוסות סשימי טריות.
- מעל כל פרוסת סשימי נניח עלה של כוסברה ופרוסת פלפל צ'ילי אדום.
- נערבב את כל מרכיבי הרוטב פונזו.
- נמזוג בנדיבות על הסשימי.
- נפזר שומשום שחור קלוי ונגיש.
בתאבון!
הרוטב טעים ברמות! וואו!
אליטה אפשר גם לשים אבוקדו במקום המלפפון נכון?
בטח
אם אין לי מיץ יוזו? יצא עדיין טעים?
כן אבל היוזו משדרג מאוד.
אליטה, יש אולי סוג דג אחר שגם יעבוד טוב עם הרוטב במקום הסלמון??
כן , אינטיאס, פרידה, פלמידה , טונה
מה יכול להחליף יוזו?
אין תחליף ליוזו אפשר פשוט בלי