דגים נאים, מתכונים

סשימי סלמון בפונזו

15 דקות הכנה | קל | כשר | 2 סועדים

פרוסות של מלפפון לקראנצ׳יות פלפל צ׳ילי לקיק של חריפות ורוטב אחד מדהים בשתי שניות הכנה רק תתארגנו על כמה מצרכים ויש לכם את זה.

מצרכים:

אופן ההכנה:

  1. נניח מצע של פרוסות מלפפונים דקות על צלחת .
  2. על המלפפונים נניח פרוסות סשימי טריות.
  3. מעל כל פרוסת סשימי נניח עלה של כוסברה ופרוסת פלפל צ’ילי אדום.
  4. נערבב את כל מרכיבי הרוטב פונזו.
  5. נמזוג בנדיבות על הסשימי.
  6. נפזר שומשום שחור קלוי ונגיש.

בתאבון!

9 thoughts on “סשימי סלמון בפונזו

  1. נופר הגיב:

    הרוטב טעים ברמות! וואו!

  2. רז הגיב:

    אליטה אפשר גם לשים אבוקדו במקום המלפפון נכון?

    1. Elita Ofek הגיב:

      בטח

  3. דניאל הגיב:

    אם אין לי מיץ יוזו? יצא עדיין טעים?

    1. Elita Ofek הגיב:

      כן אבל היוזו משדרג מאוד.

  4. עדי שמיר הגיב:

    אליטה, יש אולי סוג דג אחר שגם יעבוד טוב עם הרוטב במקום הסלמון??

    1. Elita Ofek הגיב:

      כן , אינטיאס, פרידה, פלמידה , טונה

  5. שירה הגיב:

    מה יכול להחליף יוזו?

    1. Elita Ofek הגיב:

      אין תחליף ליוזו אפשר פשוט בלי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *