20 דקות הכנה | קל | כשר | 3-4 סועדים
סשימי סלמון על קרפצ'ו אננס, ברוטב פונזו הדרים ויוזו, רוטב ארומתי ועדין שמושלם עם כל סוגי הסשימי.
חשוב להתשמש בדג טרי ניתן להכין את כל הצלחת עם כל מרכיביה שעתיים שלוש מראש ללא הרוטב.
מצרכים:
אופן ההכנה:
- נפרוס את האננס לפרוסות דקות ונסדר בצלחת.
- נסדר את הסשימי סלמון על הקרפצ'ו אננס.
- נפזר מעל הכל בצל ירוק, כוסברה ופלפל צ'ילי אדום.
- בקערה קטנה נערבב את כל מרכיבי הרוטב .
- נמזוג בנדיבות מהרוטב על הסשימי.
- נפזר מעל הכל שבבי אורז מסאגו ונגיש.
בתאבון!