ביתי, מתכונים

עוף באפרסק

5 דקות הכנה | 75 דקות אפיה | קל | כשר | 4 סועדים

עוף באפרסק, מתכון נוסטלגי מחמתי שתמיד תמיד בא טוב. סהכ 5 מרכיבים, 5 דקות הכנה ומכניסים לתנור. חשוב להפוך מידי פעם את העוף כך ששני הצדדים יקבלו השחמה יפה ויספגו מהרוטב המתוק.

מצרכים:

  • 10 שוקיים

  • 4 כפות דבש

    הוסף לסל
  • 4 כפות סויה

    הוסף לסל
  • 4 כפות אבקת מרק בצל

  • 1 קופסת שימורים גדולה של אפרסקים במיץ (820גרם)

אופן ההכנה:

  1. בתסנית נערבב את כל המרכיבים טוב .
  2. נוסיף את השוקיים
  3. נכניס לתנור שחומם מראש על 190 מעלות (ללא כיסוי)
  4. מידי פעם נהפוך את השוקיים כך ששני הצדדים ישחימו ויקבלו מהרוטב המתוק.
  5. נוציא מהתנור לאחר שעה וחצי או עד השחמה יפה.

בתאבון!

10 thoughts on “עוף באפרסק

  1. שירן הגיב:

    אפשר להחליף את האבקת מרק בצל במשהו אחר?

    1. Elita Ofek הגיב:

      לא מאמי

  2. סמדר הגיב:

    היי
    האם ניתן להשתמש באפרסקים טריים?
    תודה

    1. Elita Ofek הגיב:

      לא מאמי

  3. גלית הגיב:

    יצא מעולה! אפשר להוסיף תפוחי אדמה?

    1. Elita Ofek הגיב:

      כן בטח

  4. רותם הגיב:

    הי אליטה
    אפשרי עם פחית משמשים במקום?

    1. Elita Ofek הגיב:

      בטח

  5. הדר הגיב:

    את אופה בטורבו?

    1. Elita Ofek הגיב:

      כן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *