35 דקות הכנה | קל | כשר | 3-4 סועדים
שניצלוני עוף פריכים מוקפצים עם ירקות ורוטב מתוק ודביק , אין ילד שלא יאהב את המנה הזאת , בתכלס גם מבוגר, מומלץ ואפילו רצוי להגיש על אורז עננים.
מצרכים לשניצלונים:
לרוטב מתוק ותוספות:
אופן ההכנה:
- נשרה את קוביות החזה עוף בסויה למשך 10 דקות לפחות ועד שעה .
- נסנן את החזה עוף מהסויה (ניתן לשמור ולהשתמש בסויה בהמשך לרוטב).
- נצפה את הקוביות חזה עוף בקורנפלור.
- במחבת רחבה ועמוקה עם שמן עמוק וחם מאוד נטגן את השניצלונים חצי דקה מכל צד להשחמה קלה.
- נניח את השניצלונים בקערה על נייר סופג.
- בווק או מחבת רחבה ועמוקה עם 2-3 כפות שמן צמחי נקפיץ תחילה את הבצל למשך חצי דקה .
- נוסיף את השקדים ושיני השום הפרוסות, ונקפיץ עוד 20 שניות.
- נוסיף את האפונה, התירס והשניצלונים ונקפיץ עוד דקה .
- נוסיף את הרטבים ונמשיך להקפיץ עוד 2-3 דקות .
- נוריד מהאש ונגיש על אורז עננים.
בתאבון!