אסייתי, ביתי, מתכונים

פורל בטמפורה

20 דקות הכנה | קל | כשר | 4 סועדים

פורל בטמפורה קריספי מבחוץ נימוך מבפנים עם דיפ של מיונז צ׳ילי, ביס חלומיי חלומי!
דג הפורל הוא דג ישראלי מדהים יש לבן ויש ורוד אני השתמשתי בורוד והוא מדהים , ונכון הוא נראה כמו הסלמון יש כאלה שיקראו לו הסלמון הישראלי אבל לגמרי מדובר בפורל.
חוץ מזה שהפורל מאוד טעים הוא מפוצץ אומגה 3ו6 וזה לא פחות חשוב.

מצרכים:

מצרכים לדיפ מיונז צ׳ילי:

אופן ההכנה:

  1. נחתוך את הפורל לרצועות עבות.
  2. נערבב בקערה את תערובת הטמפורה ילד עם הסודה עד לקבלת בלילה אחידה.
  3. נטבול את רצועות הפורל בטמפורה ומיד נניח בסיר עם שמן חם ועמוק למשך דקה עד השחמה קלה קלה.
  4. נוציא ונניח על רשת (עוזר לשמור על הציפוי קריספי).
  5. בקערה קטנה נערבב את כל מרכיבי הדיפ ונגיש יחד.

בתאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *