דגים נאים, מתכונים

פיצה טונה

10 דקות הכנה | קל | כשר | 2 סועדים

פיצה טונה , מנה שלא אני המצאתי, מנה שיש בהרבה מאוד מסעדות, ואני החלטתי להכין בבית אבל בדיוק כמו שאני אוהבת, כי זה הכיף בלהכין אוכל לעצמך אתה מדייק את זה ומגיע לטעם המדוייק שאתה אוהב .

הגירסה שלי היא עם טונה טריה, אבל מי שלא בעניין דגים נאים יכול להכין את המנה עם טונה משימורים יצא פגז .

מצרכים:

  • 250 גרם סשימי טונה טרי

  • 2 טורטיות

    הוסף לסל
  • אבקת טוגראשי

    הוסף לסל
  • שמן זית להברשה

    הוסף לסל
  • חופן עלי כוסברה

  • פלפל צ׳ילי אדום פרוס

  • פלפל ירוק חריף פרוס(לא חובה)

  • מלח ים אטלנטי

    הוסף לסל
  • בצל סגול/ שאלוט פרוס

מצרכים לספייסי מיונז:

אופן ההכנה:

  1. נניח את הטורטיות על מגש עם נייר אפיה.
  2. נבריש אותן בשמן זית.
  3. נפזר מעל הכל אבקת טוגראשי
  4. נכניס לתנור על החום הכי גבוה ל3 -4 דקות עד שהן שחומות וקריספיות.
  5. נוציא ונניח שניה לצינון.
  6. נניח על הטורטיה פרוסות סשימי דקות של טונה טריה.
  7. נפזר בצל סגול פרוס, פלפל צילי וכוסברה.
  8. נזלף מעל הכל ספייסי מיונז , מעט שמן זית ומלח ים אולנטי.

נאכל מיד עם ההגשה.

בתאבון!

1 thoughts on “פיצה טונה

  1. שלי בר אוטמזגין הגיב:

    זה טעים ומושלם ברמות
    כל אחד צריך אליטה בחיים ✌🏼
    ואין כמו המתכונים של אליטה
    נקודה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *