10 דקות הכנה | קל | כשר | 2 סועדים
פיצה טונה , מנה שלא אני המצאתי, מנה שיש בהרבה מאוד מסעדות, ואני החלטתי להכין בבית אבל בדיוק כמו שאני אוהבת, כי זה הכיף בלהכין אוכל לעצמך אתה מדייק את זה ומגיע לטעם המדוייק שאתה אוהב .
הגירסה שלי היא עם טונה טריה, אבל מי שלא בעניין דגים נאים יכול להכין את המנה עם טונה משימורים יצא פגז .
מצרכים:
מצרכים לספייסי מיונז:
אופן ההכנה:
- נניח את הטורטיות על מגש עם נייר אפיה.
- נבריש אותן בשמן זית.
- נפזר מעל הכל אבקת טוגראשי
- נכניס לתנור על החום הכי גבוה ל3 -4 דקות עד שהן שחומות וקריספיות.
- נוציא ונניח שניה לצינון.
- נניח על הטורטיה פרוסות סשימי דקות של טונה טריה.
- נפזר בצל סגול פרוס, פלפל צילי וכוסברה.
- נזלף מעל הכל ספייסי מיונז , מעט שמן זית ומלח ים אולנטי.
נאכל מיד עם ההגשה.
בתאבון!
זה טעים ומושלם ברמות
כל אחד צריך אליטה בחיים ✌🏼
ואין כמו המתכונים של אליטה
נקודה!