20 דקות הכנה | קל | כשר | 3 סועדים
פסטה פפרדלה ביצים ברוטב עגבניות חריף, מנה מהירה וקלה להכנה שזורקת אותך בשניה לאיטליה.
מצרכים:
אופן ההכנה:
- נבשל את הפסטה במים רתחים לפי הוראות היצרן(4-5 דקות לא יותר).
- במחבת רחבה ועמוקה עם שמן זית נקפיץ את העגבניות שרי, עגבניות רגילות, שום ופלפל חריף למשך 2-3 דקות .
- נוסיף פפריקה מתוקה, מלח, פלפל ומצקת מי פסטה ונבשל עוד חצי דקה .
- נוסיף את הפסטה לרוטב (לא לשטוף אותה) נקפיץ עוד דקה ונגיש.
בתאבון!