30 דקות | קל | כשר | 4 סועדים
אין דבר יותר טעים משניצל פשוט אין! ואין דבר יותר טעים משניצל שהוא קריספי כמו שצריך כזה שאוכלים ושומעים את הקרנצ', אבל כזה שהוא גם עסיסי מבפנים. וכדי להכין אחד כזה יש כמה שלבים חשובים.
- להכין בלילה סמיכה עם הרבה חרדל
- לצפות את השניצל בפירורים טוב טוב תוך כדי הידוק שוב ושוב.
- לקרר את השניצלים , לשניצל קריספי כמו שצריך אנחנו צריכים שהוא יהיה קרורק כך כשזורקים שניצל קר לשמן חם בום יהיה לנו שניצל קריספי אמיתי.
- לטגן בשמן עמוק וחם מאוד לזמן קצר,ף אנחנו רוצים שניצל קריספי ולא ספוג שמן , ככל שהשמן יהיה עמוק וחם יותר כך השניצל יספוג פחות שמן.
- להניח על נייר סופג או רשת לאחר הטיגון.
מצרכים:
אופן ההכנה:
- נערבב את כל מרכיבי הבלילה לבלילה אחידה.
- נשרה את החזות עוף בבלילה ל5 דקות.
- נצפה כל חזה עוף בפירורי לחם טוב טוב תוך כדי הידוק הפירורים לעוף כמה וכמה פעמים.
- נכין ערמת שניצלים מצופים בפירורי לחם ונכניס למקרר להתייצבות של לפחות 20 דקות
- במחבת עם שמן עמוק נחמם את השמן על אש גבוהה
- כשאר השמן מספיק חם נזרוק 2-3 שניצלים ולא יותצר על מנת לא לקרר את השמן.
- נטגן את השניצלים עד להזהבה וכמעט השחמה
- נוציא ונניח על נייר סופג או רשת.
בתאבון!
מה אפשר לשים במקום החרדל?
אליטה שלום
אני מאוד אהבתי מתכונים שלך
אני מעריצה שלך
אבל יש לי שאלה קטנה עליך:
אם אני רגישה לרגל מה אני יכולה במקום לשים ?
אליטה ,
התכוונתי לחרדל.
אז בלי , וקצת יותר מיונז
היי, האם אפשר לוותר על הצילי מתוק?
או מה אפשר לשים במקום?
אפשר