25 דקות הכנה | קל | כשר | 4 סועדים
זה לא סוד שטרופיה היא אחת הפסטות האהובות עליי, כשטיילתי בברצלונה וראיתי טרופיה בתפריט של המסעדה מיד הזמנתי. קיבלתי פסטה ברוטב עגבניות עשיר ומעליו גבינת בוראטה טרייה שנשפכת על הרוטב האדום של הטרופיה זה היה ביס חלומי, כמובן שאני מיהרתי לשחזר את המנה בבית .
מצרכים:
אופן ההכנה:
- בסיר עם מים רותחים ומלח נבשל את הטרופיה 13 דקות.
- במחבת רחבה ועמוקה עם 2 כפות שמן זית
- נטגן שיני שום, נוסיף עגבניות מרוסקות, רכז עגבניות, מי פסטה, מלח, פלפל וסוכר.
- נבשל את הרוטב למשך 5-10 דקות.
- נוסיף עלי בזיליקום ואת הפסטה המבושלת, נערבב טוב ונבשל עוד 2-3 דקות עד שכל הפסטה נצבעת באדום.
- נגיש לצלחת ונקרע חתיכות בוראטה על הפסטה.
- נפזר עירית קצוצה ונגיש!
בתאבון!