10 דקות הכנה | קל | כשר | 2 סועדים
קאשה וורמישל ובעברית דייסת אטריות, אמא שלי הכינה לי את זה כל יום לארוחת בוקר או ערב זה מהיר משביע וטעים .
היום הילדות שלי מבקשות לאכול את זה כל יום כי אין ילד שלא אוהבת דייסה מתוקה עם אטריות.
את חצי מכמות החלב אפשר להמיר במים אם רוצים.ואת כמות הסוכר אפשר להקטין או להגדיל תלוי בכם
מצרכים:
אופן ההכנה:
1.בסיר קטן נבשל חלב עם אטריות, סוכר ומלח על אש בינונית עד הרתחה ועד שהאטריות מבושלות ורכות.
2.נגיש לקערה ונוסיף קוביית חמאה בשביל השידרוג.
בתאבון!