דגים נאים, מתכונים

סשימי פלמידה בשמיכת עגבניות ושמן זית

15 דקות הכנה | קל | כשר | 4-3 סועדים

פלמידה לבנה הוא דג ים מהטעימים והמשובחים ביותר שיש, הוא רך כמו חמאה ולא צריך להוסיף לו הרבה כדי להנות מביס של סשימי מופלא. חשוב מאוד להשתמש בסשימי טרי ובשמן זית איכותי.

מצרכים:

  • 300 גרם סשימי פלמידה טרי

  • 1/2 בצל סגול קטן קצוץ דק

  • 1 עגבנייה

  • 4 עגבניות שרי

  • שמן זית איכותי בנדיבות

    הוסף לסל
  • קורט מלח ים אטלנטי

    הוסף לסל
  • 10 גרם חמאה חתוכה לפרוסות

    הוסף לסל

אופן ההכנה:

  1. נסדר פרוסות סשימי בצלחת.
  2. נסחט עגבניה ועגבניות שרי מעל הסשימי.
  3. נפזר בצל סגול קצוץ מעל הכל.
  4. נזלף שמן זית בנדיבות.
  5. נניח פרוסות חמאה בצד הצלחת.
  6. נפזר מעט מלח ים אטלנטי ונגיש.

בתאבון!

7 thoughts on “סשימי פלמידה בשמיכת עגבניות ושמן זית

  1. תמר הגיב:

    היי, יכולה להמליץ על דגים נוספים שיכולים להתאים? תודה!

    1. Elita Ofek הגיב:

      אינטיאס

  2. עדי צורף הגיב:

    היי האם אפשר את המתכון עם סשימי סלמון?

    1. Elita Ofek הגיב:

      כן

  3. מלכי הגיב:

    הי,
    רואה את החמאה במרכיבים, אך לא מוזכר באופן ההכנה כיצד להשתמש בה.
    תוכלי להסביר בבקשה? תודה

    1. Elita Ofek הגיב:

      להניח לצד הפלמידה

  4. שרית הגיב:

    הי אליה יקרה,
    לא שמים מיץ מליים על הדג?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *