25 דקות הכנה | קל | כשר | 4 סועדים
סביצ'ה דג ים על קריספי טורטיה , מנה בסגנון מקסיקני , לוקחים טורטיה, חותכים לרבעים, מטגנים בשמן חם ועמוק, מתבלים במעט אבקת טוגראשי לקיק של חריפות ומגישים מעל סביצ'ה מקסיקני. אפשר להוסיף לסביצ'ה קוביות אננס או מנגו. את הטורטיות נוציא מהשמן כשהן שחומות אך הן לא יהיו קריספיות מאוד , אל דאגה הן יתקשו לאחר כמה דקות כשנניח אותם על נייר סופג או רשת.
מצרכים:
אופן ההכנה:
- נחתוך טורטיה לרבעים ונטגן בשמן חם ועמוק עד שהן שחומות, נניח בצד על נייר סופג או רשת.
- נפזר מעט אבקת טוגראשי על הטורטיות.
- נערבב את כל מרכיבי הסביצ'ה טוב .
- נניח מעט על כל טורטיה ונגיש!
בתאבון!