5 דקות הכנה | 75 דקות אפיה | קל | כשר | 4 סועדים
עוף באפרסק, מתכון נוסטלגי מחמתי שתמיד תמיד בא טוב. סהכ 5 מרכיבים, 5 דקות הכנה ומכניסים לתנור. חשוב להפוך מידי פעם את העוף כך ששני הצדדים יקבלו השחמה יפה ויספגו מהרוטב המתוק.
מצרכים:
אופן ההכנה:
- בתסנית נערבב את כל המרכיבים טוב .
- נוסיף את השוקיים
- נכניס לתנור שחומם מראש על 190 מעלות (ללא כיסוי)
- מידי פעם נהפוך את השוקיים כך ששני הצדדים ישחימו ויקבלו מהרוטב המתוק.
- נוציא מהתנור לאחר שעה וחצי או עד השחמה יפה.
בתאבון!
אפשר להחליף את האבקת מרק בצל במשהו אחר?
לא מאמי
היי
האם ניתן להשתמש באפרסקים טריים?
תודה
לא מאמי
יצא מעולה! אפשר להוסיף תפוחי אדמה?
כן בטח
הי אליטה
אפשרי עם פחית משמשים במקום?
בטח
את אופה בטורבו?
כן
האם להוסיף את המיץ של האפרסקים? ☺️
כן בטח
אפשר במקום אפרסקים אננס בשימורים?
כן אפשר