בצק פיצה מדהים של בנצי ארבל

15 דקות הכנה | 24 שעות התפחה | קל | כשר | 3 סועדים

בנצי ארבל , חבר שהוא משפחה, שך מוכשר האיש מאחורי מסעדת כפרה מיו המטורפת, לימד אותי להכין בצק מטורך בקלי קלות .

אז קבלו מתכון לבצק פיצה/ פוקצ׳ה קלצונה של בנצי אין בצק טעים כזה, אני הייתי בשוק כמה הוא פשוט וקל.

מצרכים:

  • 500 גרם קמח פיצה

    הוסף לסל
  • 1 גרם שמרים יבשים

  • 330 מ״ל מים פושרים (חשוב שהמים לא יהיו קרים)

  • 12 גרם מלח

אופן ההכנה:

  1. במיקסר עם וו לישה נלוש את כל מרכיבי הבצק למעט המלח למשך דקה.
  2. נוסיף את המלח ונמשיך ללוש למשך 10 דקות עד לקבלת בצק אחיד וחלק.
  3. נניח את הבצק בקערה מעט משומנת נכסה בניילון נצמד ונתן לו התפחה של 24 שעות בטמפרטורת החדר (18 מעלות , או במקרר.
  4. למחרת ניצור כדורים יפים , לא נלוש ולא נשחק יותר מידי עם הבצק, נפתח אותו יפה ולא דק מידי .
  5. נתבל אותו איך שבא לנו.
  6. נכניס לטאבון או תנור שחומם מראש על החום הכי גבוה עד להשחמה יפה  ונגיש! 

בתאבון!

2 thoughts on “בצק פיצה מדהים של בנצי ארבל

  1. דני הגיב:

    סעיף 3 לא ברור.
    ולכמה פיצות זה מתאים.

    1. Elita Ofek הגיב:

      תוקן.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Set your categories menu in Theme Settings -> Header -> Menu -> Mobile menu (categories)
Shopping cart

היי, כבר מלאו לך 18?

הכניסה והרכישה בחנות האתר מיועדת למי שמלאו לו 18 שנים בלבד.

הגישה נדחתה

מצטערים! הכניסה והרכישה בחנות האתר מיועדת למי שמלאו לו 18 שנים בלבד.

אני מעל גיל 18 אני מתחת לגיל 18
Start typing to see posts you are looking for.

רשמית ערים עבור משלוח מהיום להיום:

אור יהודה
בני ברק
בת ים
גבעת שמואל
גבעתיים
הרצליה
חולון
יהוד
יפו
כפר סבא
פתח תקווה
ראשון לציון
רמת אילן
רמת גן
רמת השרון
רעננה
תל אביב
תל השומר