25 דקות הכנה | קל | כשר | 2 סועדים
הכנתי לעצמי נודלס ספונטני בבית ובלי להתכוון יצא לי ממש כמו המנה החריפה הג'ירף, נודלס מתוק חריף עם ירקות ועוף פריך אתם חייבים לנסות כי הוא ממש מוצלח!
מצרכים:
מצרכים לרוטב:
אופן ההכנה:
- בקערה נשרה קוביות חזה עוף ב1/3 כוס סויה ו1 כפית אבקת סודה לשתייה ( לריכוך הבשר ושמירה על עסיסיותו)
- בקערה נפרדת נערבב את כל מרכיבי הרוטב.
- בקערה נשרה את האטריות הטריות במים חמים למשך 5 דקות
- נסנן את האטריות.
- בווק עם מעט שמן נקפיץ את העוף דקה שתיים ונוציא לצלחת.
- נקפיץ באותו ווק את הבצל, הגמבה והשום על אש גבוהה למשך דקה.
- נוסיף אטריות טריות, את העוף והרוטב.
- נקפיץ עוד דקה שתיים ונגיש!
בתאבון!
היי, מאפשר לשים במקום שמן צילי?
סיראצ'ה
היי:) אני רוצה להכין בצהריים ולהגיש בערב, איך הכי נכון לחמם בלי לייבש את המנה?תודה!
להקפיץ שוב בווק או לחמם במיקרו