20 דקות הכנה | קל | כשר | 4 סועדים
אפשר לקרוא לה מנת הדגל שלי, בכל ארוחה שבה אני רוצה להרשים אני בוודאות אכין אותה, מדובר על טרטר טונה כשאני אומרת טרטר אני מתכוונת לדג קצוץ, כמה קצוץ? הכי קצוץ שאתם מכירים, קצוץ כזה שהופך את הדג לעיסה של ממש, למרקם חמאתי שנמס בפה, ופה לדעתי ההבדל בין טרטר טוב לטרטר מצויין, לא קוביות חברים, זהו לא טרטר, קוביות דג זה סביצ'ה וזאת כבר מנה אחרת.
בכל אופן מדובר על טרט טונה שיושב על מצע של קוביות אבוקדו , מעל הטונה מוזגים 3 סוגי רטבים ומצפים הכל בפנקו . השילוב של האבוקדו, הטונה, יחד עם הרטבים החריפים, מלוחים, מתוקים והקרנצ'יות של הפנקו נותן לנו ביס מושלם שמתאים גם לאנשים שפחות מתחברים לדגים נעים. אם תרצו לשדרג תוכלו להוסיף בין השכבות מעט טוביקו ווסאבי (אותו ניתן להשיג בחנויות דגים- ולשמור בהקפאה) ואז בכלל מדובר בחלום.
מצרכים:
מצרכים לספייסי מיונז:
אופן ההכנה:
- בצלחת נסדר בשכבות:
- שכבה ראשונה קוביות אבוקדו
- שכבה שניה טרטר טונה
- מעל הטונה נזלוף 2 כפות סויה דלת נתרן, 3 כפות טריאקי ו-3 כפות ספייסי מיונז
- נפזר מעל הכל פירורי פנקו לכיסוי .
להגיש מיד לאחר שמוזגים את הרטבים (המתנה ארוכה תגרום לדג להתבשל).
בתאבון!
יש דרך להימנע מהמיונז?
אפשר להכין בלי
עושה רושם ממש טעים…ניתן לוותר על הפנקו, או שממש הורס? תודה
אפשר למרות שהוא מאוד מוסיף
קריטי סויה דלת נתרן? או שאפשר סויה רגילה
אפשר סויה רגילה
היי אליטה 🙂 מה עושים אם אין אבוקדו? (לא העונה)
יש תחליף? בלי זה יהיה משעמם לא?
אפשר בלי
היי אליטה,
משתמשים בפנקו כמו שהוא? פנקו רגיל ישר מהשקית? ללא טיגון מקדים?
בפנקו כמו שהוא . אני משתמשת בפנקו קינגדאו . מצורך ברשימת מצרכים הוא טעים ככה כמו שהוא
מה עם תיבול?
מה זאת אומרת? יש פה תיבול במתכון
היי נשמע מדהים. האם ניתן להכניס את הטרטר לפאני פורי?
כן בטח