אסייתי, ביתי, מוקפצים, מתכונים

כנפיים קריספיות בחמאת דבש

35 דקות הכנה | קל | כשר | 4-5 סועדים

או מיי גאד הכנתיי כנפיים בחמאת דבש קריספיות בטירוף בלי טיפת שמן  ובלי שום טיגון! הכנסתי את הכנפיים לאייר פרי ותוך כמה דקות היו לי כנפיים קריספיות להפליא! אם אין לכם אייר פריי פשוט תטגנו בשמן חם ועמוק עד להשחמה יפה. במתכון השתמשתי במזולה בטעם חמאה אבל אפשר להכין את המנה לא כשרה ולהשתולל עם חמאה חופשי.

מצרכים:

  • 5 כנפיים חצויות ל2

  • קמח

  • 1 ביצה

מצרכים לרוטב:

  • 20 גרם חמאה

  • 1/4 כוס סויה

    הוסף לסל
  • 2 כפות דבש

  • 1 כפית שום גבישי/ שום כתוש

  • 1 כפית מחית פלפל צ'ילי ושום (לא חובה למי שלא אוהב חריף)

    הוסף לסל
  • 1 כפית סריראצה

אופן ההכנה:

  1. נמליח ונפלפל את הכנפיים.
  2. נטבול בביצה.
  3. נקמח והכניס לרוקו על מצב אייר פריי.
  4. במחבת, נמיס חמאה.
  5. נוסיף, סויה, דבש, שום גבישי, מחית צ׳ילי, סריראצ׳ה ונערבב טוב.
  6. נוסיף את הכנפיים לרוטב נערבב דקה שתיים ונגיש!

בתאבון!

5 thoughts on “כנפיים קריספיות בחמאת דבש

  1. ויקי הגיב:

    הי,במה אפשר להחליף את הסרירצ’ה?

    1. Elita Ofek הגיב:

      אפשר לוותר

    2. Elita Ofek הגיב:

      או כל רוטב חריף אחר אם רוצים חריף

  2. גל הגיב:

    היי, אפשר לאפות את הכנפיים? במידה וכן לכמה זמן?

    1. Elita Ofek הגיב:

      כן עד השחמה . משהבו כמו שעה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *