לזניית הבית

25 דקות הכנה | קל | כשר | 6-8 סועדים

לזניית הבית שלנוהלזנייה שמלווה אותנו כבר מעל 10 שנים אני מכירנה איתה קבוע בחג השבועות , האמת לא רק היא אחלה לארוחת צהריים/ ערב וכולם כולם אוהבים אותה.

מצרכים:

  • 1 חבילת פסטה (אני השתמשתי בקונקיליוני)

    הוסף לסל
  • 1 פחית עגבניות חתוכות דק במיץ עגבניות (300 גרם)

  • 2 כפות תרכיז עגבניות

    הוסף לסל
  • 300 גרם מוצרלה מגורדת

  • 300 גרם גבינת ריקוטה קלאסית/ מלוחה/ פרסקה

  • 1/2 כוס חלב

  • 1/2 כוס שמנת

  • 1 בצל לבן קצוץ

  • 1 שן שום כתושה

  • 2 כפות שמן זית

    הוסף לסל
  • מלח

  • פלפל

אופן ההכנה:

  1. נבשל את הפסטה במים רותחים עם מלח.
  2. נסנן את הפסטה ולא נשטוף.
  3. במחבת קטנה עם 2 כפות שמן זית נטגן את הבצל הקצוץ עד הזהבה.
  4. נוסיף שן שום כתושה.
  5. נוסיף פחית עגבניות חתוכות דק ו2 כפות תרכיז עגבניות.
  6. נוסיף מלח, פלפל ונערבב טוב.
  7. נוריד מהאש ונניח בצד.
  8. בקערה נערבב ריקוטה, שמנת, חלב, מוצרלה ופלפל.
  9. נאחד את הגבינות עם הרוטב עגבניות.
  10. נעביר את הפסטה המבושלת לתבנית.
  11. נשפוך את הרוטב על הפסטה ונערבב טוב.
  12. נכניס לתנור שחומם מראש על 200 מעלות למשך חצי שעה.
  13. נוציא מהתנור ונגיש.

בתאבון!

2 thoughts on “לזניית הבית

  1. גלית הגיב:

    אפשר להכין מראש ולחמם? איך מחממים?

    1. Elita Ofek הגיב:

      כן בטח , ובתנור או במיקרו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Set your categories menu in Theme Settings -> Header -> Menu -> Mobile menu (categories)
Shopping cart

היי, כבר מלאו לך 18?

הכניסה והרכישה בחנות האתר מיועדת למי שמלאו לו 18 שנים בלבד.

הגישה נדחתה

מצטערים! הכניסה והרכישה בחנות האתר מיועדת למי שמלאו לו 18 שנים בלבד.

אני מעל גיל 18 אני מתחת לגיל 18
Start typing to see posts you are looking for.

רשמית ערים עבור משלוח מהיום להיום:

אור יהודה
בני ברק
בת ים
גבעת שמואל
גבעתיים
הרצליה
חולון
יהוד
יפו
כפר סבא
פתח תקווה
ראשון לציון
רמת אילן
רמת גן
רמת השרון
רעננה
תל אביב
תל השומר