ביתי, מתכונים, פסטות

לינגוויני בזיליקום שום וזוקיני

20 דקות הכנה | קל | כשר | 4 סועדים

פסטה לינגוויני בטעם שום ובזיליקום שהקפצתי יחד עם עוד שום והרבה זוקיני, אפשר להשתמש בכל סוג פסטה שרוצים , ממליצה על צורת הספגטי או הלינגוויני.

מצרכים:

  • 1 חבילת פסטה לינגוויני בזיליקום ושום (500 גרם)

    הוסף לסל
  • 3 זוקיני חתוכים לקוביות (עם הקליפה)

  • 4-5 כפות שמן זית

  • 2 שיני שום כתושות

  • 3 מצקות מי פסטה (המים בהם הפסטה התבשלה)

  • מלח לפי טעם

  • קורט פלפל שחור

  • פרמזן מגורד

אופן ההכנה:

  1. בסיר נשבל את הפסטה במים רותחים עם מלח (נשמור את המי פסטה).
  2. במחבת רחבה ועמוקה עם 4-5 כפות שמן זית נקפיץ רוביות זוקיני ושום כתוש למשך 2 דקות.
  3. נוסיף מי פסטה ומעט מלח ופפלפל.
  4. נוסיף את הלינגוויני(מסונן ולא שטוף!)
  5. ונמשיך להקפיץ את הלינגוויני יחד עם הזוקיני למשך 2-3 דקות נוספות כך שהלינגוויני סופג את המי פסטה וכל הטעמים.
  6. נגיש בצלחת ונגרד בנדיבות פרמזן מעל הכל.

בתאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *