אסייתי, מתכונים, נודלס

בנקוק סוויט

25 דקות הכנה | קל | כשר | 3 סועדים

נודלס בנקוק סוויט הוא הגרסה שלי לבנקוק היט של הזוזוברה או שאם תרצו לפנון פן של הצפרה שבעיני עוד יותר טעים, נודלס מתקתק עם עוף פריך וסלט מלפפונים חמוץ מתוק מעל מנה שהיא חלום!

מצרכים:

  • 2 חבילות אטריות אודון טריות (400 גרם)

    הוסף לסל
  • 4 בצלים ירוקים חתוכים גס

  • 3 שיני שום כתושות

  • 1 כפית ג׳ינג׳ר טרי קצוץ דק

  • 1/2 פלפל צ׳ילי אדום פרוס (לא חייב)

  • 1 כף רוטב צ׳ילי מתוק

    הוסף לסל
  • 1/3 כוס מייפל

  • * 1/2 כוס רוטב סויה

    הוסף לסל
  • 1 כפית רוטב צ׳ילי סיראצ׳ה

    הוסף לסל
  • 1/2 כפית שמן שומשום

    הוסף לסל
  • 1 כפית ממרח פלפל צ׳ילי ושום (לא חייב זה רק שידרוג)

    הוסף לסל

מצרכים לעוף פריך:

  • 350 גרם חזה עוף חתוך לקוביות

  • 6 כפות קורנפלור

  • 3 כפות סויה

  • מעט שמן לטיגון.

מצרכים לסלט מלפפונים חמוץ מתוק:

אופן ההכנה:

  1. נשרה את קוביות חזה העוף בסויה למשך 10 דקות לפחות.
  2. נצפה את העוף בקורנפלור.
  3. נצרוב את העוף במחבת עם מעט שמן משני הצדדים רק לסגירה ונניח בצד.
  4. בקערה נערבב את כל מרכיבי הרוטב לנודלס ונניח בצד.
  5. נכין סלט מלפפונים, נערבב את החומץ, הדבש ושמן השומשום לאיחוד ונערבב יחד עם המלפפונים והשומשום השחור (נשמור במקרר).
  6. בווק עם 2-3 כפות שמן נקפיץ שום, ג׳ינג׳ר, בצל ירוק ופלפל צ׳ילי לחצי דקה.
  7. נוסיף את השניצלונים והנודלס נערבב לשנייה.
  8. נוסיף את הרוטב של הנודלס נקפיץ עוד דקה.
  9. נוסיף 1/2 כוס מים רותחים ונמשיך להקפיץ 3-4 דקות.
  10. נגיש לצלחת ומעל חופן סלט מלפפונים חמוץ מתוק ונתענג.

בתאבון! 

8 thoughts on “בנקוק סוויט

  1. נאור הגיב:

    היי, איזה מייפל לשים? טבעי או סירופ ?

    1. Elita Ofek הגיב:

      טבעי

  2. נועה הגיב:

    היי
    במה אפשר להחליף את המייפל? סילאן? דבש?

    1. Elita Ofek הגיב:

      דבש

  3. גילי הגיב:

    את האטריות צריך לחלוט במים רותחים קודם או להוסיף אותן למחבת כמו שהן?

    1. Elita Ofek הגיב:

      אפשר גם וגם

  4. מיכל שרון הגיב:

    עובד גם עם בקר? אם כן, מכינים באותה צורה?

    1. Elita Ofek הגיב:

      כן אותו הדבר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *