20 דקות | קל | כשר | 3-4 סועדים
מדובר במוקפץ של בקר עם כמה סוגי פטריות ברוטב ג'ינג'רי סויה מתוק, זה הוא מתכון סופר פשוט להכנה הקפצה של כמה דקות ואתם בסין. המנה הזאת שוחה ברוטב ולכן אני מאוד ממליצה לאכול אותה עם אורז עננים כמובן.
מצרכים:
אופן ההכנה:
- בווק או מחבת רחבה ועמוקה עם 3 כפות שמן נקפיץ לחצי דקה את הרצועות שייטל.
- נוסיף פטריות, ג׳ינג׳ר ובצל ונקפיץ עוד דקה.
- נוסיף סויה, סויה מתוקה, הוי סטיר, סוכר ושמן שומשום ונמשיך להקפיץ עוד 2-3 דקות.
- נוריד מהאש ונגיש לצד אורז עננים.
האם ניתן להכין מראש ולא להגיש מיד?
אפשר להכין מראש, רק הרבה יותר טעים לאכול מיד .
האם אפשר להכין עם רוטב פטריות למוקפץ שלא רשום עליו הוי סטיר?
כן
מתכון קל וסופר טעים! אני אחת
שמפחדת ממש להכנס למטבח וזו פעם ראשונה שהכנתי מתכון שלך לבד! יצא מעולה!! בעלי ואני התענגנו על כל ביס. תודה!!
כמה בצל. לא רשום.
1 בצל לבן פרוס