20 דקות | קל | כשר | 3-4 סועדים
נודלס אדום חלומי בטעמים מעט פיקנטים, ואז נותנים ביס בסלט מלפפוינים קרנצ'י, חמוץ ומתוק שמאזן ויוצר את הביס המושלם.מנה צמחונית קלה קלה רק להתארגן על המוצרים ובום יש לכם נודלס כמו במסעדה סינית טובה. דבר חשוב לזכור בכל מוקף שאתם ניגשים לעשות, הקפיצו בווק או מחבת רחבה על אש הכי דבוהה ואל תקפיצו את הירקות יותר מידי , לא נרצה להגיע למצב שהירקות במרטוטים ורכים, כל הכיף והטעם הוא שהכל קראנצי ופריך.
מצרכים:
מצרכים לרוטב:
מצרכים לסלט מלפפונים חמוץ מתוק:
אופן ההכנה:
- בעקרה נערבב את כל מרכיבי הרוטב ונניח בצד.
- בקערה נוספת נערבב חומץ אורז דבש ומלפפונים ונשמור במקרר.
- בווק או מחבת רחבה ועמוקה עם 4 כפות שמן נקפיץ דקה שתיים את הירקות (לא יותר מידי שלא יהיו סמרטוטיים)
- נוסיף את האטירות הטריות ככה ישר מהשקית ונקפיץ דקה שתיים, אם השתמשתם באטריות אחרות אז הכינו אותם מראש לפי הוראות יצרן והוסיפו אותם למוקפץ כשהם כבר מוכנים.
- נוסיף את הרוטב ונקפיץ עוד דקה שתיים .
- נגיש בקערה ונוסיף מעל את הסלט מלפפונים שהכנו מראש.
- נפזר
- שומשום שחור קלוי מכל הכל.
בתאבון!
עם מה אפשר להחליף את המייפל?
דבש או סוכר