25 דקות הכנה | קל | כשר | 3 סועדים
משולשי אורז עם בקר רך ברוטב קוריאני מתוק אמאלהה כמה שזה טעים!!איך אני אוהבת מוקפצים עם בקר אבל מה הבעיה איתם? שתמיד הבקר יוצא יבש וגומי איך בדיוק גורמים לבקר להישאר רך ולעיס כמו במסעדות?! יש שיטה.נשרה את הבקר באבקת סודה לשתיה וסויה למשך 30 דקות ורק אז נקפיץ אבל רק לדקה נוציא מהווק ונוסיף אותו רק בהמשך ההקפצה שוב.
מצרכים:
מצרכים לרוטב קוריאני מתוק:
אופן ההכנה:
- בקערה נשרה את רצועות השייטל באבקת סודה לשתיה ו1.5 כפות סויה למשך 30 דקות.
- נשרה את שבבי האורז בקערה עם מים רותחים עד לריכוך, נסנן ונניח בצד.
- בווק חם עם מעט שמן נקפיץ את רצועות השייטל לדקה רק לצריבה ונוציא לקערה.
- נוסיף לווק עוד מעט שמן , 2 ביצים, שן שום כתושה ונקשקש לביצה מקושקשת.
- נוסיף לווק את הבאקצ׳וי, בצל ירוק ופלפל צ׳ילי ונקפיץ עוד דקה.
- נוסיף לווק את שבבי האורז, וכל מרכיבי הרוטב שעירבבנו מראש בקערה ונמשיך להקפיץ עוד דקה שתיים.
- נוסיף את רצועות השייטל, נקפיץ הכל עוד שתי דקות ונגיש!
בתאבון!
היי מה אפשר לשים במקום באקצ׳וי? תודה רבה
ברוקלוי או כל ירק אחר שבא לך
לצערי לא הספקתי עדיין להזמין את הממרח הקוריאני. במה ניתן להחליפו עד שיגיע?
למחית אין תחליף פשוט תעשי בלעדיו
היי, במידה ורוצים להכין עם עוף, יש שינוי כלשהוא בשלבים? משהו שצריך להוסיף/לשנות?
אותם השלבים בדיוק
אפשר אטריות רגילות במקום שבבי אורז?
כן בטח