20 דקות הכנה | קל | כשר | 3 סועדים

מדובר על סביצ'ה קליל מהיר ובטעמים אסייתים של מיסו וסויה, קצת יציאה מהקופסא ולגמרי גונב את ההצגה .
מצרכים:
אופן ההכנה:
- בעזרת קולפן נחתוך את המלפפונים לרצועות עד שנגיע לחלק הבשרני ושם נעצור (בעצם אנחנו
משתמשים רק בחלק הקשה של המלפפון). - בקערה נערבב את כל מרכיבי הרוטב ונשפוך לקערה בה כל מרכיבי הסביצ׳ה.
- לפני ההגשה נפזר מעט שומשום שחור מעל הכל.
בתאבון!
הסלט הכי טעים בעולם!!
את הסלט ניתן להכין כמה שעות מראש ?
למה אצלי הוא יצא כהה ולא כמו בתמונה
הסויה בטח כהה יותר