15 דקות הכנה | קל | כשר | 4 סועדים
סלט ווסאבי שהתאהבתי בו מהביס הראשון , את הסלט טעמתי לראשונה במסעדת נאמוס שבהרצליה, מסעדה שאני מאוד אוהבת. שנים שאני מתחקרת את המלצרים בכדי להבין מה בדיוק יש ברוטב אבל הם בונקר, לא משחררים מדע ובצדק כי מדובר ברוטב מופלא שהוא מיונזי וואסבי חריף מתוק והשילוב שלו עם כל המרכיבים בסלט מופלא. בסלט הם מוסיפים ערמוני מים פרוסים, ערמוני מים אלו בעצם פקעות של צמח עשבוני שהן חומר גלם פופולרי במטבח הסיני, יש להן טעם מתקתק עדין הן פריכות ואין להן כמעט קלוריות. את הערמוני מים ניתן להשיג בחנות שלי כמובן הן מגיעות בפחית שימורים וניתן לשמור אותן בקופסא סגורה עם המים שלהן לאחר הפתיחה. אם אין לכם ערמוני מים אפשר להשתמש באגס או תפוח מתוק ללא הקליפה אבל ממליצה לכם בחום לנסות את ערמוני המים המופלאים.
מצרכים:
מצרכים לרוטב ווסאבי:
אופן ההכנה:
- נערבב את כל מרכיבי הרוטב.
- נמזוג על הסלט.
- נפזר מעל עוד אפונת ווסאבי גרוס ופירורי פנקו.
בתאבון!