אסייתי, מנות ראשונות, מתכונים, סלטים

סלט תאילנדי ברוטב בוטנים של הג’ירף

קל | 20 דקות הכנה | כשר | 4 סועדים

השיחזור שלי לסלט תאילנדי הכל כך פפולרי של מסעדת ג’ירף, הרבה ירקות, קצת עוף מכובס והרבה רוטב בוטנים אגדי .

את כל הירקות חתכתי בעזרת הקולפן התאילנדי שלי (ניתן להשיג בחנות כאן) צ’יק צ’ק ויש ערימה יפה של ירקות חתוכים לרצועות דקות וכיפיות לאכילה.

מצרכים:

  • 1 גמבה אדומה

  • 2 מלפפונים

  • 1 גזר

  • 2 בצל ירוק פרוס דק

  • 3 חזות עוף

  • 2-3 פרוסות ג׳ינג׳ר

  • 3-4 עלי כפיר ליים (לא חייב)

    הוסף לסל
  • חופן עלי כוסברה

  • חופן בוטנים גרוסים

מצרכים לרוטב בוטנים:

אופן ההכנה:

  1. בסיר קטן עם מים מעט מלח, כמה עלי כפיר ליים ופרוסות ג׳ינג׳ר, נבשל את העוף למשך 10 דקות.
  2. נחתוך את כל הירקות בעזרת קולפן גו׳ליינים טוב.
  3. נקרע את העוף לרצועות בעזרת הידיים.
  4. בקערה נערבב טוב את כל מרכיבי הרוטב עד לקבל רוטב חלק ואחיד.
  5. נוסיף את הרוטב לסלט, נערבב טוב ונגיש! 

בתאבון!

11 thoughts on “סלט תאילנדי ברוטב בוטנים של הג’ירף

  1. מירב הגיב:

    האם הקולפן שאת מוכרת באתר הוא הקולפן שפרסת איתו את הירקות למקלות?

    1. Elita Ofek הגיב:

      כן בדיוק זה

  2. דקלה הגיב:

    יצא סלט מאד טעים! תודה

  3. ענת הגיב:

    האם אפשר להשתמש ברןטב בוטנים שאת מוכרת לסלט הזה?

    1. Elita Ofek הגיב:

      כן בטח

  4. nofar הגיב:

    האם מדובר על חמאת בוטנים “סקיפי” או טבעית ללא סוכר?

    1. Elita Ofek הגיב:

      אני מעדיפה טבעית אבל אפשר גם סקיפי

  5. ענת הגיב:

    היי, האם חומץ אורז או רגיל אפשרי במקוםתפוחים? תודה

    1. Elita Ofek הגיב:

      כן אפשר

  6. מיכל זהבי הגיב:

    ערב טןב. האם אפשר להחליף את החזה עוף בפרגית?

    1. Elita Ofek הגיב:

      כן בטח

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *