קל | 20 דקות הכנה | כשר | 4 סועדים

השיחזור שלי לסלט תאילנדי הכל כך פפולרי של מסעדת ג'ירף, הרבה ירקות, קצת עוף מכובס והרבה רוטב בוטנים אגדי .
את כל הירקות חתכתי בעזרת הקולפן התאילנדי שלי (ניתן להשיג בחנות כאן) צ'יק צ'ק ויש ערימה יפה של ירקות חתוכים לרצועות דקות וכיפיות לאכילה.
מצרכים:
1 גמבה אדומה
2 מלפפונים
1 גזר
2 בצל ירוק פרוס דק
3 חזות עוף
2-3 פרוסות ג׳ינג׳ר
3-4 עלי כפיר ליים (לא חייב)
הוסף לסלחופן עלי כוסברה
חופן בוטנים גרוסים
מצרכים לרוטב בוטנים:
2 כפות חמאת בוטנים
1.5 כפות דבש
1 כף חומץ תפוחים
הוסף לסל1 כף שמן שומשום
הוסף לסל2 כפות רוטב סויה
הוסף לסל1 כף מיונז יפני/רגיל
הוסף לסל

אופן ההכנה:
- בסיר קטן עם מים מעט מלח, כמה עלי כפיר ליים ופרוסות ג׳ינג׳ר, נבשל את העוף למשך 10 דקות.
- נחתוך את כל הירקות בעזרת קולפן גו׳ליינים טוב.
- נקרע את העוף לרצועות בעזרת הידיים.
- בקערה נערבב טוב את כל מרכיבי הרוטב עד לקבל רוטב חלק ואחיד.
- נוסיף את הרוטב לסלט, נערבב טוב ונגיש!
בתאבון!
3 thoughts on “סלט תאילנדי ברוטב בוטנים של הג'ירף”
האם הקולפן שאת מוכרת באתר הוא הקולפן שפרסת איתו את הירקות למקלות?
כן בדיוק זה
יצא סלט מאד טעים! תודה