20 דקות הכנה | קל | כשר | 4 סועדים
עוף סיני עם מלא סוגי פטריות בטעם סיני קלאסי, מושלם עם אורז עננים.
מצרכים:
מצרכים לרוטב:
אופן ההכנה:
1.בקערה נשרה את קוביות העוף בסויה ואבקת סודה לשתייה למשך 10 דקות.
2.נחתוך את כל הפטריות גס.
3.בווק עם מעט שמן נקפיץ תחילה את העוף למשך דקה.
4.נוסיף את הבצל הלבן ונקפיץ עוד דקה.
5.נוסיף את הפטריות ונקפיץ עוד דקה.
6.נוסיף את הרוטב , נקפיץ עוד 2-3 דקות ונגיש.
7.מומלץ על אורז עננים.
בתאבון!