אסייתי, מוקפצים, מתכונים

עוף סיני ופטריות

20 דקות הכנה | קל | כשר | 4 סועדים

עוף סיני עם מלא סוגי פטריות בטעם סיני קלאסי, מושלם עם אורז עננים.

מצרכים:

  • 400 גרם חזה עוף חתוך לקוביות

  • 2 כפות סויה

    הוסף לסל
  • 1 כפית אבקת סודה לשתייה

  • 2 סלסלאות פטריות שמפניון חתוכות גס

  • 1 סלסלת פטריות שימאגי

  • 1 בצל לבן חתוך גס

מצרכים לרוטב:

אופן ההכנה:
1.בקערה נשרה את קוביות העוף בסויה ואבקת סודה לשתייה למשך 10 דקות.
2.נחתוך את כל הפטריות גס.
3.בווק עם מעט שמן נקפיץ תחילה את העוף למשך דקה.
4.נוסיף את הבצל הלבן ונקפיץ עוד דקה.
5.נוסיף את הפטריות ונקפיץ עוד דקה.
6.נוסיף את הרוטב , נקפיץ עוד 2-3 דקות ונגיש.
7.מומלץ על אורז עננים.

בתאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *