אסייתי, ביתי, מוקפצים, מתכונים

עוף קריספי בקארי צהוב

30 דקות הכנה | קל | כשר | 4 סועדים

סיר עוף בקארי צהוב, בתכלס אפשר להחליף את הקארי באדום או ירוק ואת השעועית הירוקה בכל ירק אחר שבא לכם. מנה בטעמים תאילנדים מושלמת על אורז לבן .

מצרכים:

  • 4 כרעיים

  • חופן שעועית ירוקה

  • 1 מקל למון גראס (לא חובה אך משדרג מאוד)

  • 3 שיני שום פרוסות

  • 4 עלי כפיר ליים מיובשים/ טריים (לא חובה אך משדרג)

    הוסף לסל
  • 4 פרוסות ג׳ינג׳ר טרי

  • 1 ליטר קרם קוקוס

    הוסף לסל
  • 2 כפות סוכר דקלים / לבן

    הוסף לסל
  • 70 גרם מחית קארי צהובה

    הוסף לסל
  • 1/4 כוס סויה

    הוסף לסל
  • חופן עלי כוסברה

אופן ההכנה:

  1. נטגן את הכרעיים טוב טוב עד שהם שחומים וקריספים משני הצדדים.
  2. במחבת נפרדת עם 2 כפות שמן, נטגן ג׳ינג׳ר, למון גראס, שום, ועלי כפיר ליים.
  3. נוסיף את הקארי ונפתח בשמן.
  4. נוסיף קרם קוקוס, סויה וסוכר, נערבב טוב טוב ונבשל 5 דקות.
  5. נוסיף את השעועית הירוקה ונניח מעליה את הכרעיים.
  6. נמזוג מהרוטב על העוף , נכסה ונבשל חצי שעה.
  7. לאחר חצי שעה נכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות לעוד רבע שעה להשחמה יפה .
  8. נפזר חופן עלי כוסברה ונגיש.
    בתאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *