ביתי, מתכונים

עוף בפירות יבשים

5 דקות הכנה | שעה וחצי אפייה | קל | כשר | 4-6 סועדים

עוף בפירות יבשים, יין ודבש. מנה חגיגית שמתאימה לכל חג ואירוח, היא קלה ומהירה להכנה.

מצרכים:

אופן ההכנה:

  1. נרפד תבנית בנייר אפייה.
  2. נניח את השוקיים.
  3. נפזר מעל הכל מימישים ושזיפים מיובשים.
  4. נמזוג יין, סויה, דבש ושמן זית.
  5. נכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות כשהתבנית מכוסה בנייר כסף ולמשך שעה וחצי .
  6. נוציא את נייר הכסף.
  7. נהפוך את השוקיים כך שהצד השני גם יקבל שחימות יפה.
  8. נשאיר את העוף בתנור ללא כיסוי עוד חצי שעה להשחמה יפה ונגיש.

בתאבון!

3 thoughts on “עוף בפירות יבשים

  1. אורה קרויזמן הגיב:

    מעניין ואסטטי

  2. רותם הגיב:

    היי אליטה, אם מכינים פחות שוקיים, צריך גם להפחית בכמויות הרוטב?

    1. Elita Ofek הגיב:

      כן אבל לא חייב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *