20 דקות הכנה | קל | כשר | 4 סועדים
פורל בטמפורה קריספי מבחוץ נימוך מבפנים עם דיפ של מיונז צ׳ילי, ביס חלומיי חלומי!
דג הפורל הוא דג ישראלי מדהים יש לבן ויש ורוד אני השתמשתי בורוד והוא מדהים , ונכון הוא נראה כמו הסלמון יש כאלה שיקראו לו הסלמון הישראלי אבל לגמרי מדובר בפורל.
חוץ מזה שהפורל מאוד טעים הוא מפוצץ אומגה 3ו6 וזה לא פחות חשוב.
מצרכים:
מצרכים לדיפ מיונז צ׳ילי:
אופן ההכנה:
- נחתוך את הפורל לרצועות עבות.
- נערבב בקערה את תערובת הטמפורה ילד עם הסודה עד לקבלת בלילה אחידה.
- נטבול את רצועות הפורל בטמפורה ומיד נניח בסיר עם שמן חם ועמוק למשך דקה עד השחמה קלה קלה.
- נוציא ונניח על רשת (עוזר לשמור על הציפוי קריספי).
- בקערה קטנה נערבב את כל מרכיבי הדיפ ונגיש יחד.
בתאבון!