קדרת בשר ביתית

20 דקות הכנה | 4 שעות בישול | קל | כשר | 6-8 סועדים

קדרת בשר מנחמת בייתית שגורמת לי להרגיש מאמא אמיתית, כמובן שאני ממליצה לאכול עם אורז עננים כי זה ביס חלומי.

מצרכים:

  • 1 קילו קוביות בשר לבישול ארוך - אונטרייס/ שריר/ צוואר/ גולש

  • 6-8 תפוחיי אדמה קטנים קלופים

  • 1 בצל לבן

  • 1 גזר- לא חובה

  • 1 כף פפריקה מתוקה אדומה

  • 2 כפיות כמון

  • 2 כפיות כורכום

  • חופן כוסברה קצוצה

  • מלח לפי טעם

  • קורט פלפל שחור טחון

  • 1.5 ליטר מים חמים

  • 1 פחית רסק עגבניות (210 גרם)

    הוסף לסל

אופן ההכנה:

  1. בסיר עם 2-3 כפות שמן , נצרוב את קוביות הבשר לסיגרה מכל הצדדים.
  2. נויסף בצל, תפוחי אדמה וגזר, נערבב טוב למשך 2-3 דקות.
  3. נוסיף כוסברה קצוצה, תבלינים ונערבב טוב .
  4. נוסיף רסק עגבניות ונערבב.
  5. נוסיף מים רותחים (לא קרים- אחרת הבשר מתכווץ ומתקשה) .
  6. לאחר רתיחה נוריד את האש לאש קטנה , נסגור עם מכסה ונבשל בין 3- 4 שעות עד שהבשר רך מספיק והרוטב מעט מסמיך.

בתאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Set your categories menu in Theme Settings -> Header -> Menu -> Mobile menu (categories)
Shopping cart

היי, כבר מלאו לך 18?

הכניסה והרכישה בחנות האתר מיועדת למי שמלאו לו 18 שנים בלבד.

הגישה נדחתה

מצטערים! הכניסה והרכישה בחנות האתר מיועדת למי שמלאו לו 18 שנים בלבד.

אני מעל גיל 18 אני מתחת לגיל 18
Start typing to see posts you are looking for.

רשמית ערים עבור משלוח מהיום להיום:

אור יהודה
בני ברק
בת ים
גבעת שמואל
גבעתיים
הרצליה
חולון
יהוד
יפו
כפר סבא
פתח תקווה
ראשון לציון
רמת אילן
רמת גן
רמת השרון
רעננה
תל אביב
תל השומר