אסייתי, מוקפצים, מתכונים

קוביות סלמון בחמאת צ’ילי

25 דקות הכנה | 3 סועדים | קל | כשר

קובית סלמון פריכות ברוטב חמאת צ’ילי, ארוחת צהריים קלילה וטעימה.

מצרכים:

  • 500 גרם סלמון חתוך לקוביות גדולות

  • קורנפלור

  • שמן לטיגון

  • עירית/בצל ירוק קצוץ להגשה

מצרכים לרוטב:

אופן ההכנה:

  1. נחתוךאת הסלמון לקוביות גדולות.
  2. נצפה בקורנפלור.
  3. נסנן את קוביות הסלמון משאריות קורנפלור.
  4. נטגן בשמן חם ועמוק לדקה (רק לסגירה) ונניח בצד.
  5. במחבת נמיס חמאה, נוסיף רוטב צ׳ילי, סוכר, סויה, יוזו ונערבב.
  6. נוסיף את קוביות הסלמון, נערבב בעדינות, נבשל  דקה שתיים.
  7. נגיש על אורז ונפזר מעל עירית קצוצה.

בתאבון!

6 thoughts on “קוביות סלמון בחמאת צ’ילי

  1. ענת הגיב:

    מה אפשרי במקום יוזו?

    1. Elita Ofek הגיב:

      אפשר פשוט לוותר

  2. נטע הגיב:

    האם אפשר עם דג לבן במקום הסלמון ?

    1. Elita Ofek הגיב:

      פחות מתאים במתכון הזה

  3. מיכל הגיב:

    היי, האם הסלמון צריך להיות עם עור או בלי עור?

    1. Elita Ofek הגיב:

      בלי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *