קוביות סלמון בקארי אדום ופלפל שחור

25 דקות הכנה | קל | כשר | 2-3 סועדים

מנה בטעמים תאילנדים מתקתקים חריפים , במתכון משולב רוטב פלפל שחור שהוא רוטב תאילנדי מדהים שגיליתי לאחרונה והתאהבתי. את הסלמון אפשר בקלות להחליף בטופו או עוף. במינון החריפות אתם יכולים לשלוט, למה פחות חריפה תורידו מעט מהקארי ומהרוטב פלפל שחור.

מצרכים:

  • 500 גרם פילה סלמון חתוך לקוביות גדולות

  • 2 שיני שום

  • חופן שעועית ירוקה

  • 1 כף גדושה מחית קארי אדום

    הוסף לסל
  • 2 כפות רוטב פלפל שחור

    הוסף לסל
  • 250 מ"ל קרם קוקוס

    הוסף לסל
  • 1 כוס מים חמים

  • 2 כפות סויה

    הוסף לסל
  • 1 כף סוכר דקלים קצוץ/ סוכר לבן

    הוסף לסל

אופן ההכנה:

  1. במחשבת עם מעט שמן נצרוב את קוביות הסלמון מכל הצדדים, ונניח בצד.
  2. במחבת חדשה עם כף שמן נקפיץ שעועית ירוקה ושיני שום לחצי דקה.
  3. נוסיף כך מחית קארי אדום ונפתח מעט בשמן.
  4. נוסיף קרם קוקוס, סויה, סוכר דקלים, רוטב פלפל שחור ומים.
  5. נבשל את הרוטב למשך 10 דקות עד שהוא אחיד ומדוייק בטעמים.
  6. נוסיף את קוביות הסלמוןונבשל עוד 10 דקות עם מכסה.
  7. מומלץ להגיש על אורז עננים.

בתאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Set your categories menu in Theme Settings -> Header -> Menu -> Mobile menu (categories)
Shopping cart

היי, כבר מלאו לך 18?

הכניסה והרכישה בחנות האתר מיועדת למי שמלאו לו 18 שנים בלבד.

הגישה נדחתה

מצטערים! הכניסה והרכישה בחנות האתר מיועדת למי שמלאו לו 18 שנים בלבד.

אני מעל גיל 18 אני מתחת לגיל 18
Start typing to see posts you are looking for.

רשמית ערים עבור משלוח מהיום להיום:

אור יהודה
בני ברק
בת ים
גבעת שמואל
גבעתיים
הרצליה
חולון
יהוד
יפו
כפר סבא
פתח תקווה
ראשון לציון
רמת אילן
רמת גן
רמת השרון
רעננה
תל אביב
תל השומר