20 דקות | קל | כשר | 2-3 סועדים
קוביות טופו קריספיים ברוטב מתוק ודביק, גם מי שלא חובב טופו ימצא את עצמו אוכל כמות מסחרית מהמנה הזאת.
מצרכים:
לרוטב מתוק חריף:
אופן ההכנה:
- נחתוך את הטופו לקוביות קטנות, נשרה בקערה עם 1/3 כוס סויה, ו1/4 כוס מירין מינימום 10 דקות .
- נסנן את הטופו מהמרינדה בה הושרתה ונעביר לשקית פס סגור עם 4 כפות קורנפלור, נשקשק את השקית ככה שכל קוביות הטופו מצופות בקורנפלור, אם אין לכם שקית אפשר פשוט בקערה לערבב קרנפלור בקוביות טופו ובעדינות, העיקר שהקוביות תצופנה בקרנפלור בכל הצדדים.
- במחבת או ווק עם מעט שמן (2-3 כפות) נטגן את קוביות הטופו המצופות עד להשחמה וסגירה מכל הצדדים, נוציא ונניח בצד.
- באותו ווק נוסיף עוד 1 כף שמן ונטגן את הג'ינג'ר שום ופלפל צ'ילי למשך דקה שתיים.
- נוסיף את הקוביות טופו ובצל ירוק, נערבב ונוסיף את הרוטב מתוק חריף שהכנו מראש .
- נקפיץ למשך 3-4 דקות ונגיש.(מומלץ על אורז).
בתאבון!
מי שלא אוהב מאוד חריף יכולה להיות חלופה לרוטב סירארצ'ה?
אפשר להוריד
יש תחליף למירין במקרה?
יין לבן וקצת סוכר
אפשר לעשות עם עוף במקום?
כן בטח באום השלבים
מה אפשר במקום מייפל?
כל ממתיק אחר שבא לך