25 דקות הכנה | קל | כשר | 4-5 סועדים
פסטה בוסייטה היא פסטה שעשויה מנבט החיטה , היא כל כך טעימה ואם משדרגים אותה עם רוטב עגבניות שרי זה בכלל פגז.
מצרכים:
אופן ההכנה:
- נבשל את הפסטה במים חמים עם מעט מלח , לפי הוראות יצרן על גבי האריזה
- במחבת רחבה ועמוקה עם 3 כפות שמן זית נטגן ל10 שניות את השיני שום .
- נוסיף את הרוטב עגבניות שרי.
- נוסיף מלח ופלפל לפי הטעם וכף סוכר למי שאוהב את הרוטב יותר מתקתק.
- נבשל את הרוטב על אש בינונית למשך 5-10 דקות .
- נוסיף 2 מצקות מי פסטה ועלי בזיליקום.
- נסנן את הפסטה שבישלנו ולא נשטוף!
- נוסיף את הפסטה לרוטב עגבניות שרי , נערבב ונבשל עוד 2 דקות ברוטב.
בתאבון!
האם אפשר להכין רוטב עגבניות שרי?
כן יש מתכון כתוב בפסטה ריצ'ולינה
האם אפשר להוסיף שמנת לבישול ולהפוך את הרוטב לרוזה? יהיה מוצלח?
כן בטח, רק בלי הבזיליקום.