ביתי, מתכונים, פסטות

בוסייטה ברוטב עגבניות שרי

25 דקות הכנה | קל | כשר | 4-5 סועדים

פסטה בוסייטה היא פסטה שעשויה מנבט החיטה , היא כל כך טעימה ואם משדרגים אותה עם רוטב עגבניות שרי זה בכלל פגז.

מצרכים:

  • 1 חבילת פסטה בוסייטה

    הוסף לסל
  • 2 בקבוקי רוטב עגבניות שרי של אגרומנטה (660 גרם)

    הוסף לסל
  • 2 שיני שום פרוסות

  • מלח לפי טעם

  • קורט פלפל שחור

  • 1 כף סוכר ( מי שאוהב רוטב מתקתק יותר, לא חובה)

  • 2 מצקות מי פסטה (המים בהם הפסטה בושל)

  • 2 כפות שמן זית

  • 3-4 עלי בזיליקום

אופן ההכנה:

  1. נבשל את הפסטה במים חמים עם מעט מלח , לפי הוראות יצרן על גבי האריזה
  2. במחבת רחבה ועמוקה עם 3 כפות שמן זית נטגן ל10 שניות את השיני שום .
  3. נוסיף את הרוטב עגבניות שרי.
  4. נוסיף מלח ופלפל לפי הטעם וכף סוכר למי שאוהב את הרוטב יותר מתקתק.
  5. נבשל את הרוטב על אש בינונית למשך 5-10 דקות .
  6. נוסיף 2 מצקות מי פסטה ועלי בזיליקום.
  7. נסנן את הפסטה שבישלנו ולא נשטוף!
  8. נוסיף את הפסטה לרוטב עגבניות שרי , נערבב ונבשל עוד 2 דקות ברוטב.

בתאבון!

4 thoughts on “בוסייטה ברוטב עגבניות שרי

  1. נילי הגיב:

    האם אפשר להכין רוטב עגבניות שרי?

    1. Elita Ofek הגיב:

      כן יש מתכון כתוב בפסטה ריצ’ולינה

  2. ליאורה הגיב:

    האם אפשר להוסיף שמנת לבישול ולהפוך את הרוטב לרוזה? יהיה מוצלח?

    1. Elita Ofek הגיב:

      כן בטח, רק בלי הבזיליקום.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *