25 דקות הכנה | קל | כשר | 3 סועדים
נודלס בנקוק סוויט הוא הגרסה שלי לבנקוק היט של הזוזוברה או שאם תרצו לפנון פן של הצפרה שבעיני עוד יותר טעים, נודלס מתקתק עם עוף פריך וסלט מלפפונים חמוץ מתוק מעל מנה שהיא חלום!
מצרכים:
מצרכים לעוף פריך:
מצרכים לסלט מלפפונים חמוץ מתוק:
אופן ההכנה:
- נשרה את קוביות חזה העוף בסויה למשך 10 דקות לפחות.
- נצפה את העוף בקורנפלור.
- נצרוב את העוף במחבת עם מעט שמן משני הצדדים רק לסגירה ונניח בצד.
- בקערה נערבב את כל מרכיבי הרוטב לנודלס ונניח בצד.
- נכין סלט מלפפונים, נערבב את החומץ, הדבש ושמן השומשום לאיחוד ונערבב יחד עם המלפפונים והשומשום השחור (נשמור במקרר).
- בווק עם 2-3 כפות שמן נקפיץ שום, ג׳ינג׳ר, בצל ירוק ופלפל צ׳ילי לחצי דקה.
- נוסיף את השניצלונים והנודלס נערבב לשנייה.
- נוסיף את הרוטב של הנודלס נקפיץ עוד דקה.
- נוסיף 1/2 כוס מים רותחים ונמשיך להקפיץ 3-4 דקות.
- נגיש לצלחת ומעל חופן סלט מלפפונים חמוץ מתוק ונתענג.
בתאבון!
היי, איזה מייפל לשים? טבעי או סירופ ?
טבעי
היי
במה אפשר להחליף את המייפל? סילאן? דבש?
דבש
את האטריות צריך לחלוט במים רותחים קודם או להוסיף אותן למחבת כמו שהן?
אפשר גם וגם
עובד גם עם בקר? אם כן, מכינים באותה צורה?
כן אותו הדבר
מדוע יש כוכבית ליד חצי כוס רוטב סויה?
טעות בהקלדה
תוקן, תודה!