45 דקות הכנה | בינוני | כשר | 4 סועדים
יש לנו לבני האדם איזה דחף ורצון בלתי נשלט לרכז את כל הטעמים האהובים עלינו לכדי ביס אחד , הדחף הזה מביא אותנו להכניס סוגים שונים של מרקמים, וטעמים למוצר אחד שהביס שלו הוא תמצית כל האושר שלנו אם זה בסושי, פיתה, לאפה, בגט או טורטיה.
והמקסיקנים הם פשוט עשו את זה טוב! אני התמכרתי לקומבינציה המושלמת הזאת של טורטיה עם גוואקמולה, סלסלה ודג מטוגן.
- את הדג אפשר להחליף בבשר בבישול ארוך.
מצרכים:
מצרכים לגוואקמולה:
מצרכים לסלט קולסלאו:
אופן ההכנה:
- נכין בלילת טמפורה לפי הוראות יצרן, נטבול את רצועות הדג בטמפורה ונטגן בשמן עמוק וחם מאוד עד להזהבה , נוציא ונניח על נייר סופג או רשת.
- נחמם מעט את הטורטיות הקנויות במחבת חצי דקה בכל צד ונניח בצד .
- נתחיל בהרכבה:
- נניח על הטורטיה חופן מסלט הקונסלאו, עליו מעט גוואקמולה, מעליו את הדג המטוגן, נזלף מעט שמנת חמוצה , נקשט בעלי כוסברה ופלפל צ'ילי, ונגיש ליד חצי ליים.
טיפ:
- הדגים המומלצים למנה הזאת הם לוקוס, בורי, קוד, מוסר ים , כל אחד מהם יצא מעולה בטיגון.
בתאבון!
היי
דג סלמון מתאים גם?
כן בטח