5 דקות | קל מידי | כשר | צנצנת לשבועיים
את הסחוג שלי אני אוהבת לא חריף, רענן וירוק ירוק, אני מוסיפה אותו לסשימי, לג'חנון בשבת וסתם על פרוסת לחם עם חמאה ומלח. הגרסה שלי לא חריפה אך בקלות אפשר לעשות את הסחוג חריף רק צריך להשאיר את הגרעינים של הפלפלים הירוקים .
מצרכים:
אופן ההכנה:
- נכניס את כל המצרכים לנינג'ה או בעזרת מוט בלנדר ונטחן הכל למרקם חלק .
- נעביר את הסחוג לצנצנת סגורה ואטומה היטב.
- ניתן להשתמש בסחוג עד שבועיים כאשר הוא נשמר בצנצנת אטומה במקרר.
בתאבון!
זה עם כוסברה או פטרוזיליה? לא כתוב
כנראה נמחק, הוספתי עכשיו, זה כוסברה
אפשר פטרוזיליה במקום הכוסברה למי שלא אוהב?
לא ניסיתי לא יכולה להבטיח שיצא אותו הטעם