אסייתי, ביתי, דגים נאים, מתכונים

סחוג הבית

5 דקות | קל מידי | כשר | צנצנת לשבועיים

את הסחוג שלי אני אוהבת לא חריף, רענן וירוק ירוק, אני מוסיפה אותו לסשימי, לג'חנון בשבת וסתם על פרוסת לחם עם חמאה ומלח. הגרסה שלי לא חריפה אך בקלות אפשר לעשות את הסחוג חריף רק צריך להשאיר את הגרעינים של הפלפלים הירוקים .

מצרכים:

  • 2 פלפלים ירוקים חריפים (מנוקים מגרעינים למי שלא אוהב חריף)

  • 1 כוס שמן זית

    הוסף לסל
  • 1 כפית מלח ים אטלנטי

    הוסף לסל
  • חופן נדיב של כוסברה

אופן ההכנה:

  1. נכניס את כל המצרכים לנינג'ה או בעזרת מוט בלנדר ונטחן הכל למרקם חלק .
  2. נעביר את הסחוג לצנצנת סגורה ואטומה היטב.
  3. ניתן להשתמש בסחוג עד שבועיים כאשר הוא נשמר בצנצנת אטומה במקרר.

בתאבון!

4 thoughts on “סחוג הבית

  1. אבי הגיב:

    זה עם כוסברה או פטרוזיליה? לא כתוב

    1. Elita Ofek הגיב:

      כנראה נמחק, הוספתי עכשיו, זה כוסברה

  2. גלי הגיב:

    אפשר פטרוזיליה במקום הכוסברה למי שלא אוהב?

    1. Elita Ofek הגיב:

      לא ניסיתי לא יכולה להבטיח שיצא אותו הטעם

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *